Over ons

Vakmanschap

Tojato staat voor kwaliteit, vakmanschap, creativiteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om producten uit voorraad of om onderdelen die helemaal volgens uw wensen en specificaties worden ontworpen. We garanderen korte ontwikkelingstijden en maatwerk, dankzij een uitgebreid netwerk aan duurzame relaties in binnen- en buitenland. De toegevoegde waarde van Tojato zit hem in een grote beheersing van de procestechniek, een hoge reactiesnelheid, direct contact met de klant, flexibiliteit en heel veel verstand van engineering.

Wie zijn we?

De drijvende kracht achter Tojato zijn directeur Jan Duffhues en technisch manager Ton van Engeland. Samen vertegenwoordigen wij ruim 60 jaar ervaring op het gebied van warmpersen van messing en aluminium. Dankzij de combinatie commercie en techniek zien wij vaak mogelijkheden die anderen over het hoofd zien. Ons devies: constant mee blijven denken met de klant.
Wij zijn in staat op korte termijn onderdelen te ontwerpen die eenvoudig zijn te produceren. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel leveren, tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact op: